Vuosikokous 2016

Uudenlaisia toimintamalleja vanhojen rinnalle

Ringin vuosikokous 14.3. aloitettiin laulaa luikaisemalla onnittelulaulu omalle yhdistykselle, jolla seuraavana päivänä oli 43-vuotissynttärit.

Toimintasuunnitelman yhteydessä keskusteltiin uudenlaisista toimintamalleista vanhojen rinnalle. Viime vuoden hyvä kokemus konserttikiertueesta, jossa yhdistyi runo ja musiikki, innosti miettimimään myös muita poikkitaiteellisia tapahtumia. Esille nousi mm. tapaaminen Tornion kuvataideseuran ja mahdollisesti muidenkin merilappilaisten taideyhdistysten kanssa.

Uutena ideana pätettiin kokeilla "Kahvila Rinkiä", mikä tarkoittaa vapaamuotoista seurustelua kahvikupposen ja mahdollisesti osallistujien omien tekstien äärellä.

Perustoimintana Rinki jatkaa luovan kirjoittamisen koulutusta yhteistyössä Kivalo-opiston kanssa. Toimintasuunnitelmassa on myös pienempimuotoista kurssitoimintaa kuten yhdessä Lapin Kirjallisuusseuran kanssa Kemissä huhtikuussa järjestettävä runopaja.

Ringin puheenjohtajana jatkaa Annukka Immonen, varapuheenjohtajana Anita Myllykoski ja sihteerinä Elsa Partala. Hallitukseen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Kaija Koivisto, Toini Marjamaa, Saara Heikkinen, Anna Kyrö, Mikko Riihimäki ja Tiina Ryynänen. Varajäseniksi valittiin Martti Takalo ja Tuula Sykkö.

Takaisin sivulle Uutiset