Vuosikokous 2015

Ringillä taas uuden antologian vuosi

Vuosi 2015 on Kirjoittajaryhmä Ringille jälleen uuden antologian ilmestymisen aika. Parhaillaan tekeillä oleva ja syksyllä ilmestyvä teos on Ringin 42-vuotisen historian 19. antologia.

Ringin toimintasuunnitelmaa kuluvalle vuodelle siivittävät hyvät kokemukset, joita saatiin poikkitaiteellisesta konserttikiertueesta Länsi-Pohjan Jousikvartetin kanssa. Maanantaina 23.3.2015 pidetty vuosikokous päätti jatkaa pienempimuotoisina runon ja musiikin yhdistäviä esiintymisiä vuoden mittaan esim. vanhainkodeissa.

Kemin Meripuiston Savupirtissä pidettävä runohetki päätettiin järjestää myös tulevana kesänä. Rinki pitää yllä valmiutta osallistua muihinkin esiintymisiin ja työpajoihin, joista ei tässä vaiheessa ole tarkkoja tietoja.

Koulutuksellisesti tärkeää yhteistyötä Kivalo-opiston kanssa jatketaan luovan kirjoittamisen kurssin muodossa, ja vapaan seurustelun merkeissä kokoonnutaan mm. kesä/syysmukkulaan ja pikkujouluun.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Annukka Immonen, varapuheenjohtajaksi Anita Myllykoski sekä sihteeriksi Elsa Partala. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Kaija Koivisto, Toini Marjamaa, Saara Heikkinen, Anna Kyrö ja Mikko Riihimäki sekä varajäseniksi Martti Takalo ja Tuula Sykkö.

Takaisin sivulle Uutiset