Jäsenasiat/tiedotteet
Ringin jäsenten ilmoitustaulu


Ringin tapahtumia

      - Ringin 20. antologia Jälkiä julkistetaan to 25.10.2018 Kemin kaupunginkirjastossa.

        - Ringin ja Tornion Kuvataideseuran yhteinen tapahtuma "Tämän runon haluaisin maalata": toukokuussa Torniossa                 esitetyt runot inspiraationa maalauksille, joista on näyttely Tornion terveyskeskuksen näyttelykäytävällä,   Sairaalakatu 1, elo-syyskuussa ja lokakuussa 2018 Kemin kaupunginkirjastossa.

   Kahvila Rinki kokoontuu                                                           

Kokoonnumme kerran kuussa syyskaudella 2018 Kemin kaupunginkirjaston opintolukusalissa, 2. krs. Ajat: ti 11.9. klo 16-18, ti 9.10. klo 16-18, ti 6.11. klo 16-18 ja ti 4.12. klo 16-18.

Voit tulla Kahvila Rinkiin kesken ja lähteä kesken poiskin, tuoda mukana ystäväsi, tuttavasi, joka on kiinnostunut Ringistä. Pääasiassa keskustellaan rinkiläisten omista teksteistä ja jaetaan samalla kirjoittamiseen liittyvää kokemustamme. Käsittelyyn tarvitaan siis omia tekstejänne.

Lähetä tekstisi sähköpostitse tai osoitteella: Anita Myllykoski, Länsiranta 22 B 2, 95430 Tornio. Teksti voi olla runoa, proosaa, näytelmää, mielipidettä, tunnelma- ja maisemakuvausta, kirja-arviota, pakinaa - siis mitä vaan, eikä tarvitse olla "valmis" teksti. Aihe on vapaa. 

Tervetuloa!

Onko sinulla kotisivut/blogi internetissä?
Jos sinulla on omat kotisivut tai pidät blogia, niin ilmoitathan siitä. Lisäämme osoitteen linkkilistalle kohtaan Rinkiläisten omia nettisivuja.


Ringin julkinen sivu Facebookissa
Rinki on  mukana myös Facebookissa. Sinulla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä voidaksesi käydä lukemassa sivua, se on kaikille avoin. Jos olet mukana Facebookissa, voit käydä myös tykkäämässä ja kommentoimassa sekä kutsua omia kavereitasi seuraamaan Ringin tapahtumia.


Kaipaatko teksteillesi arvioijaa?
Asiantunteva ja edullinen Lapin Kirjallisuusseuran arviointipalvelu on lappilaisten kirjoittajien käytettävissä. Seuran jäsenille perusmaksusta 25 %:n alennus.