Jäsenasiat/tiedotteet
Ringin jäsenten ilmoitustaulu


Ringin tapahtumia

      - Ringin 20. antologiaan tekstit Anitalle maaliskuun 2018 loppuun mennessä.

  • Rinkiläiset lukevat novelleja Kemin kaupunginkirjaston Novellikoukussa kerran kuussa. Kevään 2018 kokoontumiset: torstaisin 11.1., 1.2., 1.3., 5.4., 3.5. klo 17.30-19 kirjaston kotiseutuosastolla, 2. krs.Kahvila Rinki kokoontuu                                                           

Kokoonnumme kevätkaudella 2018 maanantaisin 22.1., 19.2., 16.4. ja 14.5. klo 17-19 Kemin kirjaston opintolukusalissa, 2. krs. (Maaliskuun tilaisuus peruttu kirjasto ollessa kiinni.)

Voit tulla Kahvila Rinkiin kesken ja lähteä kesken poiskin, tuoda mukana ystäväsi, tuttavasi, joka on kiinnostunut Ringistä. Pääasiassa keskustellaan rinkiläisten omista teksteistä ja jaetaan samalla kirjoittamiseen liittyvää kokemustamme. Käsittelyyn tarvitaan siis omia tekstejänne.

Lähetä tekstisi sähköpostitse tai osoitteella: Anita Myllykoski, Länsiranta 22 B 2, 95430 Tornio. Teksti voi olla runoa, proosaa, näytelmää, mielipidettä, tunnelma- ja maisemakuvausta, kirja-arviota, pakinaa - siis mitä vaan, eikä tarvitse olla "valmis" teksti. Aihe on vapaa. 

Tervetuloa!

Onko sinulla kotisivut/blogi internetissä?
Jos sinulla on omat kotisivut tai pidät blogia, niin ilmoitathan siitä. Lisäämme osoitteen linkkilistalle kohtaan Rinkiläisten omia nettisivuja.


Ringin julkinen sivu Facebookissa
Rinki on  mukana myös Facebookissa. Sinulla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä voidaksesi käydä lukemassa sivua, se on kaikille avoin. Jos olet mukana Facebookissa, voit käydä myös tykkäämässä ja kommentoimassa sekä kutsua omia kavereitasi seuraamaan Ringin tapahtumia.


Kaipaatko teksteillesi arvioijaa?
Asiantunteva ja edullinen Lapin Kirjallisuusseuran arviointipalvelu on lappilaisten kirjoittajien käytettävissä. Seuran jäsenille perusmaksusta 25 %:n alennus.