Jäsenasiat/tiedotteet
Ringin jäsenten ilmoitustaulu


Ringin kesätapahtumia


  • "Tämän runon haluaisin maalata" -näyttely Tornion terveyskeskuksen näyttelykäytävällä heinä-elokuun ajan, tila avoinna ma-pe klo 7-15.
  • Rinkiläisten runotilaisuus sunnuntaina 13.8. alkaen klo 13 Kemin kaupungintalon näköalakahvilassa Panoramassa,  esitämme pääasiallisesti runomaalaustapahtuman runoja.
  • Perinteinen syysmukkula eli vapaamuotoinen nyyttikestikokoontuminen toisen kerran AjoksessaToimintakeskus Koivurannassa lauantaina 2.9. klo 12-16.

Tervetuloa joukolla myös kesällä pyörivään Rinkiin!


Kahvila Rinki kokoontuu                                                           

Kokoonnumme seuraavan kerran syyskuussa (pvm ilm. myöhemmin)  Kemin kirjaston opintolukusalissa, 2. krs. 

Voit tulla Kahvila Rinkiin kesken ja lähteä kesken poiskin, tuoda mukana ystäväsi, tuttavasi, joka on kiinnostunut Ringistä. Pääasiassa keskustellaan rinkiläisten omista teksteistä ja jaetaan samalla kirjoittamiseen liittyvää kokemustamme. Käsittelyyn tarvitaan siis omia tekstejänne.

Lähetä tekstisi sähköpostitse tai osoitteella: Anita Myllykoski, Länsiranta 22 B 2, 95430 Tornio. Teksti voi olla runoa, proosaa, näytelmää, mielipidettä, tunnelma- ja maisemakuvausta, kirja-arviota, pakinaa - siis mitä vaan, eikä tarvitse olla "valmis" teksti. Aihe on vapaa. 

Tervetuloa!

Onko sinulla kotisivut/blogi internetissä?
Jos sinulla on omat kotisivut tai pidät blogia, niin ilmoitathan siitä. Lisäämme osoitteen linkkilistalle kohtaan Rinkiläisten omia nettisivuja.


Ringin julkinen sivu Facebookissa
Rinki on  mukana myös Facebookissa. Sinulla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä voidaksesi käydä lukemassa sivua, se on kaikille avoin. Jos olet mukana Facebookissa, voit käydä myös tykkäämässä ja kommentoimassa sekä kutsua omia kavereitasi seuraamaan Ringin tapahtumia.


Kaipaatko teksteillesi arvioijaa?
Asiantunteva ja edullinen Lapin Kirjallisuusseuran arviointipalvelu on lappilaisten kirjoittajien käytettävissä. Seuran jäsenille perusmaksusta 25 %:n alennus.