Jäsenasiat/tiedotteet
Ringin jäsenten ilmoitustaulu

Ringin tapahtumia

Kirjoittajaryhmä Ringin vuosikokous pidettiin poikkeusoloissa tiistaina 17.3.2020 Kemin Puistopaviljongin kabinetissa. Kokouksessa valittiin entinen hallitus.

Kahvila Rinki kokoontuu                                                           

Kahvila Rinki kokoontuu toimintakautena 2019-2020 joka kuukauden 3. tiistaina klo 17 - 19 Kemin kaupunginkirjaston opintolukusalissa (huom. ei joulukuussa). 

Kevään kokoontumisajat: 14.1., 18.2., 17.3. (peruttu), 21.4. (peruttu) ja 19.5.2020 (peruttu)

Voit tulla Kahvila Rinkiin kesken ja lähteä kesken poiskin, tuoda mukana ystäväsi, tuttavasi, joka on kiinnostunut Ringistä. Pääasiassa keskustellaan rinkiläisten omista teksteistä ja jaetaan samalla kirjoittamiseen liittyvää kokemustamme. Käsittelyyn tarvitaan siis omia tekstejänne.

Lähetä tekstisi sähköpostitse kirjoittajarinki@gmail.com. Tekstejä voi tuoda myös kokoontumisiin. Teksti voi olla runoa, proosaa, näytelmää, mielipidettä, tunnelma- ja maisemakuvausta, kirja-arviota, pakinaa - siis mitä vaan, eikä tarvitse olla "valmis" teksti. Aihe on vapaa. 

Tervetuloa!Ringin 20. antologia Jälkiä julkistettiin to 25.10.2018  Kemin kaupunginkirjastossa.   

NYT RINGIN UUSIN ANTOLOGIA JÄLKIÄ (2018) EDULLISESTI, VAIN 5 euroa!

MISTÄ ANTOLOGIAA VOI OSTAA?

- Antologian kirjoittajilta
Kemi: Maarit Alatossava, Kari Hanhisuanto, Mikko Heikkinen, Maija-Liisa Huovinen, Annukka Immonen, Kaija Koivisto, Irma Melin, Anna-Liisa Myllyneva, Elsa Partala, Kalevi Sipola, Virpi Summa, Terhi Suomela, Tuula Sykkö, Martti J. Takalo, Piia Toppila, Aino Ylifrantti

Keminmaa: Anna Kyrö, Toini Marjamaa, Tiina Ryynänen

Tornio: Sinikka Lappeteläinen, Anita Myllykoski, Helge Tuisku, Mari Verronen

Tervola: Marja-Leena Vierelä
Kuivaniemi: Teuvo M. Karen

- Kysellä voi sähköpostitse: kirjoittajarinki(at)gmail.com

   
Onko sinulla kotisivut/blogi internetissä?
Jos sinulla on omat kotisivut tai pidät blogia, niin ilmoitathan siitä. Lisäämme osoitteen linkkilistalle kohtaan Rinkiläisten omia nettisivuja.


Ringin julkinen sivu Facebookissa
Rinki on  mukana myös Facebookissa. Sinulla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä voidaksesi käydä lukemassa sivua, se on kaikille avoin. Jos olet mukana Facebookissa, voit käydä myös tykkäämässä ja kommentoimassa sekä kutsua omia kavereitasi seuraamaan Ringin tapahtumia.


Kaipaatko teksteillesi arvioijaa?
Asiantunteva ja edullinen Lapin Kirjallisuusseuran arviointipalvelu on lappilaisten kirjoittajien käytettävissä. Seuran jäsenille perusmaksusta 25 %:n alennus.