Jäsenasiat/tiedotteet
Ringin jäsenten ilmoitustaulu


Ringin tapahtumia

PIKKUJOULU tiistaina 11.12. klo 18 Sydänyhdistyksen kerhotiloissa, Keskuspuistokatu 28, Kemi

Ringin 20. antologia Jälkiä julkistettiin to 25.10.2018  Kemin kaupunginkirjastossa.   

Kiinnostaisiko Ringin uusi antologia joko itselle tai antaa lahjaksi? MISTÄ ANTOLOGIAA VOI OSTAA, 15 e?

- Antologian kirjoittajilta
Kemi: Maarit Alatossava, Kari Hanhisuanto, Mikko Heikkinen, Maija-Liisa Huovinen, Annukka Immonen, Kaija Koivisto, Irma Melin, Anna-Liisa Myllyneva, Elsa Partala, Kalevi Sipola, Virpi Summa, Terhi Suomela, Tuula Sykkö, Martti J. Takalo, Piia Toppila, Aino Ylifrantti

Keminmaa: Anna Kyrö, Toini Marjamaa, Tiina Ryynänen

Tornio: Sinikka Lappeteläinen, Anita Myllykoski, Helge Tuisku, Mari Verronen

Tervola: Marja-Leena Vierelä
Kuivaniemi: Teuvo M. Karen

- Kysellä voi sähköpostitse: kirjoittajarinki(at)gmail.com

   Kahvila Rinki kokoontuu                                                           

Kokoonnumme kevätkaudella 2019 kerran kuussa maanantaisin klo 17-19 Kemin kaupunginkirjaston opintolukusalissa, 2. krs. Ajat: 14.1., 18.2., 18.3., 15.4., 13.5.

Voit tulla Kahvila Rinkiin kesken ja lähteä kesken poiskin, tuoda mukana ystäväsi, tuttavasi, joka on kiinnostunut Ringistä. Pääasiassa keskustellaan rinkiläisten omista teksteistä ja jaetaan samalla kirjoittamiseen liittyvää kokemustamme. Käsittelyyn tarvitaan siis omia tekstejänne.

Lähetä tekstisi sähköpostitse tai osoitteella: Anita Myllykoski, Länsiranta 22 B 2, 95430 Tornio. Teksti voi olla runoa, proosaa, näytelmää, mielipidettä, tunnelma- ja maisemakuvausta, kirja-arviota, pakinaa - siis mitä vaan, eikä tarvitse olla "valmis" teksti. Aihe on vapaa. 

Tervetuloa!

Onko sinulla kotisivut/blogi internetissä?
Jos sinulla on omat kotisivut tai pidät blogia, niin ilmoitathan siitä. Lisäämme osoitteen linkkilistalle kohtaan Rinkiläisten omia nettisivuja.


Ringin julkinen sivu Facebookissa
Rinki on  mukana myös Facebookissa. Sinulla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä voidaksesi käydä lukemassa sivua, se on kaikille avoin. Jos olet mukana Facebookissa, voit käydä myös tykkäämässä ja kommentoimassa sekä kutsua omia kavereitasi seuraamaan Ringin tapahtumia.


Kaipaatko teksteillesi arvioijaa?
Asiantunteva ja edullinen Lapin Kirjallisuusseuran arviointipalvelu on lappilaisten kirjoittajien käytettävissä. Seuran jäsenille perusmaksusta 25 %:n alennus.